sâmbătă, 21 februarie 2009

Harry, doborat de bautura

Printul Harry al Marii Britanii a ajuns pe prima pagina a ziarelor de scandal dupa ce a fost surprins de paparazzi la iesirea dintr-un club atat de beat incat nu se mai putea tine pe picioare.

La iesirea din localul sau favorit, Boujis, situat in vestul Londrei, fiul cel mic al Printului Charles s-a enervat pe un fotograf si a incercat sa-l pocneasca. Tanarul, in varsta de 22 de ani, l-a fugarit pe jurnalist, bodyguarzii fiind nevoiti sa se tina dupa el si sa-l ajute sa revina la masina.

Cu toata grija agentilor sai de securitate, Harry s-a impleticit si a cazut intr-un sant, asa cum i se poate intampla oricarui muritor de rand la betie. Bodyguarzii l-au pescuit rapid si l-au inghesuit in masina, care a pornit atat de repede ca oamenii n-au mai avut timp
nici sa inchida usile.

Potrivit „Sunday Express”, mezinul familiei regale sufera foarte mult din pricina certurilor cu iubita lui, Chelsy Davy, care i-a facut scandal pe tema apropiatei plecari a printului in Irak, unde va servi timp de sase luni, alaturi de regimentul sau.