vineri, 27 martie 2009

Bodo vrea sa-si recucereasca fanele printr-o silueta de Don Juan

Pentru ca in ultimul timp a intrat intr-un con de umbra, Bodo vrea sa revina in forta pe scena muzicala, si nu oricum, ci cu o silueta care ar atrage toate privirile sexului
frumos. Solistul rubicond de la Proconsul urmeaza o cura drastica de slabire
in urma careia a reusit sa dea jos sapte kilograme
in numai doua saptamåni, timp in care s-a hranit exclusiv cu carne.

Pentru ca nici organizatorii de concerte nu-i prea mai dau tarcoale si nici fanele nu se mai bat pe postere cu fostul ginere al presedintelui Basescu, Bodo a simtit ca este momentul sa schimbe ceva la aspectul sau fizic. Sfatuit de noul sau impresar, Joey de Alvare, care l-a trimis direct la nutritionistul sau personal, solistul de la Proconsul urmeaza un regim draconic menit sa-l scape de cel putin 20 de kilograme. Pentru ca este mult prea greu chiar si pentru inaltimea sa, Bogdan Marin, care numara aproape 120 de kilograme, are interzis cu desavarsire sa faca sport pe motiv ca i-ar dauna grav sanatatii orice vizita la sala de sport. In schimb, i s-a recomandat sa faca plimbari si sa aleaga mersul pe jos in locul masinii, in cazul in care acest lucru va fi posibil, sauna si masajul. Dupa ce a trecut cu brio prin cele doua saptamani de calvar in care a fost obligat sa consume numai carne, Bodo a trecut acum la legume. Timp de alte doua saptamani, rubicondul va trebui sa se delecteze numai cu morcovi, salata verde sau fasole verde. Pentru a evita toate tentatiile dintr-un restaurant din oras, cantaretul isi gateste singur tocanita de ciuperci sau fasole verde cu usturoi, felurile sale preferate.

Face excursie la pescuit
Pentru a evita aglomeratia din Bucuresti si restrictiile impuse de Politie pe toata perioada Summitului NATO, artistul s-a hotarat sa plece din Capitala, si unde altundeva i-ar sta mai bine decat intr-o sedere prelungita pe marginea baltii. Un impatimit al pescuitului, Bodo va pleca pentru sase zile intr-o excursie la pescuit, undeva in afara nebuniei din Bucuresti. Solistul de la Proconsul va impusca, astfel, doi iepuri dintr-o lovitura: se va relaxa cu undita in mana pe marginea baltii, dar va si evita cu aceasta ocazie alte tentatii culinare care ii fac cu ochiul la tot pasul. “Chiar daca este greu, nu intentionez sa ma opresc pana nu ajung la cel putin 100 de kilograme”, ne-a declarat Bodo. Mai greu va fi cu pestele prins, asta in cel mai fericit caz, pentru ca artistul va trebui sa se abtina de la orice fel de plachie sau alt preparat din peste, intrucat se afla momentan la regimul bazat pe zarzavaturi.