vineri, 27 martie 2009

Enache a iesit cu Marciuc la un peste prajit

Cu toate că mulţi îi condamnă pentru relaţia adulterină, Iuliana Marciuc şi Adrian Enache continuă să-şi trăiască liniştiţi povestea de dragoste. După ce, în urmă cu o lună s-au sărutat pe holurile televiziunii române, solistul i-a oferit, joi seară, iubitei sale o cină romantică la restaurantul Del Ponte, din Băneasa.

Dacă Adrian Enache nu ar fi căsătorit, iar ea nu ar fi în postura de amantă, Iuliana Marciuc s-ar putea lăuda cu relaţia perfectă. Cei doi formează un cuplu de câţiva ani buni, au împreună un băieţel, pe nume David Mihnea, recunoscut în acte de solist, ba, mai mult, au început să aibă şi viaţă socială.

După ani şi ani în care au încercat să-şi protejeze sau chiar să-şi ascundă povestea de dragoste, Marciuc şi Enache au început să se afişeze în public fără rezerve. Joi seara, în jurul orelor 23.00, ei şi-au oferit o cină romantică la restaurantul Del Ponte, din Băneasa. În plin post al Paştelui, cei doi îndrăgostiţi şi-au comandat peşte şi focaccia, precum şi vin alb.

Deşi au cinat pe fugă, ei nu s-au abţinut de la gesturile tandre, în văzul celorlalţi clienţi ai selectului local. Astfel, între doi dumicaţi, Iuliana nu s-a ferit să-i ofere iubitului ei şi o mângâiere pe gât sau un sărut timid pe gură.

Din păcate, ieşirile nocturne la restaurant nu par să-i priască Iulianei, întrucât a început să ia, din nou, proporţii. Deşi, în urmă cu o lună şi jumătate, la selecţia naţională pentru Eurovision, vedeta TVR a uimit cu silueta sa, iată că acum “colăceii” au început să devină din ce în ce mai evidenţi, impunându-se un regim drastic.

Adrian şi-a recunoscut fiul

Potrivit apropiaţilor cuplului Marciuc-Enache, copilul lor, David Mihnea, în vârstă de doi ani, seamănă leit cu tatăl său, fiind la fel de energic. Încă de pe vremea când nu dorea să divulge nimic despre fiul lui, Adrian Enache s-a dat de gol pe Internet, spunând că are doi copii. Ce-i drept, solistului nu i se poate reproşa nimic referitor la David Mihnea, întrucât l-a recunoscut încă de la naştere, fiind trecut în acte pe numele lui.